OnniRakenne Oy

Kun pelkkä kaunis pinta ei riitä

OnniRakenne Oy on tehnyt vuosien kokemuksella rakennusalan töitä. Meille tärkeintä on että kaikki tekevät työnsä kunnolla. Teemme aluksi kuntoarvion ja suunnitelemme sitten asiakkaan kanssa kohteen. Tämän jälkeen tilataan laadukkaat materiaalit ja toteutetaan asiakkaan hyvällä mavulla suunniteltu remontti. Lopuksi suunnittelija tekee kohteen lopputarkistuksen asiakkaan kanssa.

Varaa ilmainen suunnittelu

PALVELUT


Ulkoverhous

Toteutamme kaiken tyyppiset ulkoverhousremontit. Remontti uudistaa talosi yleisilmeen. Tarvittaessa lisäeristämme seinäpinnat hyvin eristävällä, mutta hengittävillä mareiaaleilla. Käytämmä verhousremonteissa valitsemaanne sävyyn maalattuja paneleita. Halutessanne asennamme myös valmiiksi pintamaalatut piilokiinnitettavät ulkoverhous paneelit. Meiltä myös Talojen huoltomaalaukset.


Katto

Teemme pitkäaikaiset kattoremontit kaikenlaisiin koteihin. Teemme myös kattouudistukset esim. katon korotukset, katon lisäeristykset sekä muut rakennemuutokset. 

- Pelitikatto
- Huopakatto
- Tiilikatto


Ikkunat ja Ovet

Uudet ikkunat ja ovet tuovat kotiisi valoa ja lämpöä, mutta ikkunoidenulkoasulla vaikutat myös talon ilmeeseen ja kodin tunnelmaan. Kotimaiset ikkunat saat aina mittatilaustyönä, haluamillasi väreillä ja lisävarusteilla.
Toteutamme myös ikkunoiden ja ovien muutostyöt asiakkaan toivomalla tavalla.


Terassit

Terassit ja terassin lasitukset tuovat lisäviihtyvyyttä elämääsi. Teemme pohjatyöt puolestasi ja rakennamme teille laadukkaan ja viihtyisän terassin kokonaisurakkana.


Sisäremontit

Sisäremontit kokonaisvaltaisesti meiltä. Laadukkailla materiaaleilla ja ammattilaisten tekemänä hoidamme kotisi sisäpinnat viihtyisemmäksi. 


Uudisrakentaminen

Toteutamme teille suuremmatkin rakennusprojektit vuosien kokemuksella. 


Huolto- ja kunnossapito sopimus


Katto

Teemme vuosittaisen katon tarkistuksen ja kiristämme kattoturvatuotteiden kiinnitykset. Huolehdimme myös että katon lumikuorma pysyy maltillisena ja poistamme sítä tarvittaessa. Vesikourujen puhdistukset sekä sammaleen poistot huopakatoilta.


Ikkunat ja Ovet

Teemme vuosittaisen ikkunoiden ja ovien tiivisteiden,  saranoiden sekä oven käyntivälyksen tarkistuksen. Rasvaamme saranat ja näin saamme ikkunoista ja ovista pitemmän käyttöiän.


Kunnossapito

Meiltä myös saatte kokonaisvaltaisen huolto- ja kunnossapitosopimuksen teidän talonne parhaaksi. Hoidamme parhaalla ammattiylpeydellä katon, ikkunoiden ja ovien sekä vesikourujen huoltotoimenpiteet sekä lumenpudotukset, 

Rahoitus ilman käsirahaa 10.000€ rahoitus 170€/kk